dinsdag 3 mei 2011

Nostalgisch wit voor zomer 2011

Mode voor zomer 2011: Veel wit! Deze zomer mag er weer veel wit gezien worden. Wit is natuurlijk altijd wel mooi in de zomer, maar deze zomer mag het extra veel wit zijn! Vooral veel witte kant is in, broderie, ruches en witte borduursels. Dat geeft een romantisch, zomers en nostalgisch gevoel, waar je deze zomer veel van mag zien!
Witte kanten kleding is mooi te combineren met andere kanten kleding, met een andere kleur, zoals roomwit topje en een zalmkleurig kanten jasje, maar het is wel het mooist als het pastelkleuren zijn die je dan met elkaar combineerd. Witte kanten kleding kun je mooi met spijkerstoffen, zoals spijkerjasjes en spijkerbroeken combineren. Daardoor krijgt het witte kant een wat stoerdere stijl. Het ziet er dan heel mooi stoer & vrouwelijk uit. Als je het combineert met spijkerstoffen, dan zijn lichte spijkerstoffen bij het witte of andere pastelkleurige kanten topjes, shirtjes of jasjes, het mooist. Je kunt ook altijd kiezen voor een lichte spijkerbroek met wat gescheurde plekken erop, zolang het er maar weinig zijn, anders wordt het al snel te druk, maar dit geeft een grappig effect. Als je een topje met kanten, broderie, ruches of borduursels combineerd met een spijkerbroek en het topje valt tot op de heupen, dan is het ook heel leuk om de spijkerbroek af te maken door er een mooie stoere witte riem om heen te doen.
Als je kiest voor witte kanten shirtjes of jurkjes dan is dat het mooist te combineren met vrouwelijke unisex veterschoenen in de kleuren bruin, zandkleurig, lichtroze of andere pastelkleuren. Of combineer het met zwarte korte veterlaarsjes waar bij de neus zichtbaar faler is en je de tong open laat hangen en de schoen tot de enkel dichtstrikt en de rest openhangt, voor een mooie nonchalante look. Witte kanten kleding krijgt zo een hele stoere touch.

Ik hoop dat je zo geinspireerd raakt om leuke combinaties met witte of andere pastelkleurige kanten kleding te kunnen maken.

Je Stylist, Ellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten